UIC

Política de galetes

1.Què són les galetes?

La pàgina web de la Universitat Internacional de Catalunya, Fundació Privada (d’ara endavant, UIC Barcelona), www.uic.es, utilitza galetes (cookies en anglès), que són petits arxius de dades que s’envien a l’ordinador de l’usuari, telèfon mòbil o un altre dispositiu d’accés quan visita una pàgina web i que permeten obtenir informació relativa a la navegació o un codi que permet identificar unívocament l’usuari.

L’objectiu de la galeta és adaptar el contingut del web al perfil i les necessitats de l’usuari; sense galetes els serveis oferts per qualsevol pàgina es veurien minvats notablement.

2.Tipologia de galetes i finalitats d’ús

En navegar per aquest lloc web s’utilitzen galetes de sessió i galetes persistents que, al seu torn, poden ser galetes pròpies o de tercers.

Els tipus de galetes que utilitza la pàgina web de UIC Barcelona són:

En funció de l’entitat que les gestiona:

 • Galetes pròpies: les creades o gestionades pel responsable de la pàgina web de UIC Barcelona.
 • Galetes de tercers: les administrades per prestadors de serveis d’anàlisis aliens a UIC Barcelona.

En funció del termini durant el qual es mantenen activades:

 • Galetes de sessió: dissenyades per obtenir i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix a una pàgina web. Se solen fer servir per emmagatzemar informació que només interessa conservar per prestar el servei sol·licitat per l’usuari en una única ocasió.
 • Galetes persistents: són un tipus de galetes en les quals les dades continuen emmagatzemades al terminal i a les quals el responsable de les galetes pot accedir i tractar durant un període definit, que pot variar d’uns minuts a diversos anys.

Segons la finalitat per a la qual es tractin:

 • Galetes d’anàlisi: són aquelles que, tractades per UIC Barcelona o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i efectuar el mesurament i l’anàlisi estadística de l’ús que fan els usuaris del servei ofert. Per a això, se n’analitza la navegació per la nostra pàgina web o aplicació a fi de millorar l’oferta de productes o serveis que oferim.
 • Galetes tècniques: són aquelles que, tractades per UIC Barcelona o per tercers, permeten a l’usuari navegar a través la nostra pàgina web i utilitzar les diferents opcions o serveis, com complements (plug-in) per intercanviar continguts socials, autenticació o identificació d’usuari o sessions de reproductor multimèdia.
 • Galetes de personalització: són aquelles que, tractades per UIC Barcelona o per tercers, permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris al terminal de l’usuari, com l’idioma preestablert en el qual es mostra la pàgina web.

3.Desactivació o eliminació de galetes

En qualsevol moment es pot exercir el dret de desactivar o eliminar galetes d’aquest lloc web. Aquestes accions es fan de manera diferent en funció del navegador que s’estigui utilitzant.

Per configurar les galetes l’usuari pot accedir a:

 • Chrome: Eines → Configuració → Mostra configuració avançada → Configuració de contingut → Galetes → Bloqueig de les dades de llocs i les galetes de tercers.
 • Firefox: Eines → Opcions → Privacitat → Historial → Ús d’una configuració personalitzada per a l’historial (cal desmarcar totes les caselles).
 • Explorer: Eines → Opcions d’Internet → Privacitat → Configuració per a la zona d’Internet (puja la barra de navegació fins a “Bloqueig de totes les galetes”).
 • Safari: Edició → Preferències → Privacitat → Bloqueig de galetes (cal seleccionar “Sempre”).
 • Opera: Menú → Configuració → Privacitat i seguretat → Secció galetes (cal seleccionar “Bloqueig de galetes de tercers i dades de lloc”).

L’usuari pot revocar el consentiment per a l’ús de galetes al seu navegador a través de les indicacions anteriors.

L’usuari ha de tenir en compte que algunes característiques dels continguts de la pàgina web www.uic.es només estan disponibles si permet la instal·lació de galetes al seu navegador. Si decideix no acceptar o bloquejar determinades galetes (en funció de la seva finalitat), pot ser que això afecti, totalment o parcialment, el funcionament normal de la pàgina web o que impedeixi l’accés a alguns serveis.

En aquest lloc web també fem servir galetes de tercers per analitzar informació de la navegació, permetre compartir continguts en xarxes socials i reproduir vídeos allotjats en un altre lloc web. En els enllaços següents podeu consultar la política de galetes de cadascuna d’aquestes entitats:

Notes addicionals

 • Ni aquest web ni els seus representants legals es fan responsables del contingut o de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de galetes.
 • Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les galetes i des d’aquest lloc s’ha de fer ús del dret d’eliminar-les o desactivar-les. Ni aquest web ni els seus representants legals poden garantir la manipulació correcta o incorrecta de les galetes per part dels navegadors esmentats.
 • En alguns casos cal instal·lar galetes perquè el navegador no oblidi la decisió de no acceptar-les.

4. Actualitzacions i canvis en la política de galetes

UIC Barcelona pot modificar aquesta política de galetes en funció de noves exigències legislatives, reglamentàries o amb la finalitat d’adaptar la política esmentada a les instruccions dictades per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Quan es produeixin canvis significatius en aquesta política de galetes es comunicarà a l’usuari mitjançant un avís informatiu a la pàgina web.